Om oss

Vår historia

Fyslabbet grundades våren 2022.

Vår målsättning är att hålla gymmet modernt, fräscht och fungerande. Successivt kommer vi uppdatera maskiner och träningsutrustning.

Gymmet ska vara en plats där alla ska trivas så väl ung som gammal i olika faser genom livet.

Evelina & Max

Det är vi som driver Fyslabbet. Vi har ett stort intresse för träning och hälsa. När vi fick möjligheten att förvärva gymmet tvekade vi inte länge. I dagsläget driver vi gymmet som en bisyssla utöver våra vanliga jobb.

Evelina är utbildad specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård och har utbildat sig till licensierad Personlig tränare på högskolan i Gävle. Träning blev en viktig del i livet för att hålla sig stark i arbetet. Några skador på vägen gjorde att rehabträning övergick i ett större intresse för styrketräning. Deltar gärna i triathlon eller hinderlopp när möjlighet ges.

Max har ett förflutet som yrkesofficer men driver idag en byggfirma. Träningen va ständigt en stor del av officersyrket så där väcktes ett intresse för all form av träning. Max har kört och tävlat mycket i enduro och här blev gymträningen ett bra komplement för att undvika skador och orka köra länge. Idag har motorcykeln bytts ut till vanlig cykel.

Lokalen

Traditionella träningsmaskiner kombineras med öppna ytor och riggar. Flera olika konditionsmaskiner så som crosstrainer, löpband, cyklar, skierg och roddmaskiner finns att nyttja efter bästa förmåga. Det finns ett avskilt rum som är tillgängligt för barn att nyttja under tiden föräldrar tränar när det inte används av Fyslabbets personal. Separata duschrum och toaletter finns i lokalen.

 

 

 

 

frågor
och
svar

Har ni parkering?

Ja

Erbjuder ni barnpassning?

Nej men vi har ett mysigt rum barnen kan hänga i.

Erbjuder ni PT?

Ja, Evelina tar emot PT-kunder. Kontakta henne på evelina@fylsbbet.com för mer information.

Har ni träningspass?

Ja vi har cirkelträning ca 2ggr/vecka samt PT-small group med inriktning på senior-och mammaträning.

Finns det omklädningsrum?

Ja, med möjlighet till dusch.

Har ni försäljning?

Ja, av dryck och profilkläder.